Bådene inden starten i 2015 fra Hirtshals Havn.

Bådene inden starten i 2015 fra Hirtshals Havn.

Njsk – Nordjysk Småbådsklub – afholder Njsk Havkonkurrence fra lørdag den 28. maj kl. 07.00 til søndag den 29. maj kl. 15.00 med udgang fra Hirtshals Havn.

I 2015 var der 38 både og 96 personer til start fra hele landet, da Njsk afholdte deres første arrangement på Vesterhavet ud fra Hirtshals.

Søndag den 24. januar åbnede Njsk op for tilmelding til deres kommende Njsk Havkonkurrence, og på blot 5 dage var der allerede 80 både og 186 personer tilmeldt, hvilket må siges at være over alt forventning. Der er derfor lukket ned for tilmelding og oprettet venteliste, da max antal både er opnået på rekordtid.

torsk

Thomas Helenius Christensen med vindertorsken på hele 15,5 kilo (renset vægt) fra 2015.

Marinaens havnemester i Hirtshals Peter Pallesen bekræfter, at det bliver første gang i havnens historie, når 80 småbåde stævner ud fra havnen lørdag den 28. maj for at deltage i Njsk Havkonkurrence!

Njsk Havkonkurrence tilgodeser både dem der sejler langt til havs samt dem der fisker kystnært. Der vil være mange kategorier man kan vinde i, lige fra største torsk, sej, makrel, rødspætte etc. Man kan dog kun vinde i en kategori, for at tilgodese flest mulige der kan vinde en præmie.

Njsk har indgået en sponsoraftale med Garmin som hovedsponsor, men alle er velkommen med sponsorpræmier og stand til konkurrencen. Flere medlemmer og sponsorer har allerede henvendt sig med præmier, så præmiepuljen til Njsk Havkonkurrence vokser dag for dag.

Njsk er stiftet på Facebook i 2014 af Thomas Kolmorgen. I februar 2015 kom Sune Andersen med som kompagnon. Njsk er drevet på 100% frivillig basis og er GRATIS at være medlem af. Njsk har i dag over 1000 medlemmer fra nær og fjern, og der kommer stadigvæk mange nye til.

I Njsk afholdes der klubaften den sidste torsdag i hver måned ved Agri College Nordjylland, Aalborg, hvor man kan makke med sin båd, trailer, lave pirke, forfang osv. Desuden laver Njsk løbende arrangementer og konkurrencer, hvilke klubben som udgangspunkt forsøger at holde omkostningsfri for deres medlemmer, takket være de mange sponsorer som bakker op omkring den frivillige klub. Derfor opfordrer Njsk også medlemmerne til, at bakke op omkring de sponsorer som bakker op om Njsk.

Njsk Facebook-side
E-mail: njsk@njsk.dk

Thomas Kolmorgen tlf. 4091 5502
Sune Andersen tlf. 2970 2587

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This