Anders Krus er lige nu på Madagascar sammen med nogle venner for at fiske efter de bomstærke giant trevally – alias GT. De har indtil videre været afsted en uge, og fiskeriet har været helt afsindigt.

– Hen imod aftenen på den fjerde dag, kommer vi til en langstrakt sandodde, hvor strømmen løber den ene vej – og vinden blæser ind fra den anden side, fortæller han. – Og netop for enden, hvor strøm møder bølger, er der masser af jagende GT.

– Der er helt vildt gang i fiskeriet og dobbelthug aflæse af trippelhug. Vi har til og med et 4-dobbelt hug. Fiskeriet er hektisk, og da krudtrøgen lægger sig kan vi opsummere den samlede fangst til hele 23 GT´ere. På femte og sjettedagen var fiskeriet fortsat godt, og det lykkedes os også her at få en del fine fisk – fantastisk! Den største fisk indtil videre blev taget på speedjigging, men langt de fleste lod sig lokke af poppere fisket i overfladen, slutter han.

For du lyst til at drømme dig væk fra våde og kolde Danmark – så tjek alle vores fiskerejseartikler i artikelarkivet her.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This