– I går havde Mads Hussing og undertegnede sat hinanden i stævne på Øresund, fortæller Jesper Larsen. – Jeg havde lånt en Warrior-båd af en anden god fiskeven, så vi kunne komme godt rundt. Dagen startede i havblik. Forventningerne var høje, og glæden ved igen at være på tur sammen – ligeså

– Det tog et par drev at aflure dagens “drillende” strømforhold samt spætternes måde at tage agnen på. Der løb både bund- og mellemvand – og opad dagen også modsat vind i forhold til strømmen. Det betød 0,0 knob i drift, hvilket ikke gjorde fiskeriet lettere. Men det løste vi også. Fra start til slut kom primær spætterne heldigvis i et jævnt tempo. Isinger samt skrubber nappede også livligt.

– Mads var hård og tog fire af dagens seks torsk, mens vi skiftevis hev diverse fladfisk op – hvoraf mange kom retur igen. Vi rundede over hundrede fladfisk og knap halvdelen var rødspætter med nogle rigtig fine eksemplarer imellem. Endnu engang leverede Øresund et fantastisk fiskeri på trods af forholdende. Og i disse lange samt svære coronatider, var det bare dejligt at kunne fiske med en god ven, igen. Vi er på Øresund igen på fredag, så måske ses vi derude?

Du kan se Fisk & Fris video om hvordan man fanger rødspætter her. Husk at abonnnere på Fisk & Fris youtube kanal – det er gratis.

Nordic Outdoorshow 2022

 

En glad Mads Hussing med en fin rødspætte. Ovenfor Jesper med en af turens mange andre flotte spætter.

                                                    En glad Mads Hussing med en fin rødspætte. Ovenfor Jesper med en af turens mange andre flotte spætter.

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This