– I forgårs tog jeg ned til Tusågård Put and Take for at teste mine nye D360 gennemløber fra Westin sammen med min nye stang – Streetstick W3, fortæller Kennet Nygaard Bertelsen. – Det tog dog lige et par runder om sø 1, før et tungt og solidt hug faldt på den lille tregrams gennemløber. Og så bøjede stangen ellers HELT sammen. Ørreden trak virkelig tungt ned igennem vandsøjlen, men den stærke rygrad gjorde, at man havde fuld kontrol over fighten, på trods af at stangen er behagelig let. I nettet kom den, og den flotte tigerørred blev indvejet til 2,76 kilo. Det var desværre ikke en ny PR til mig, men jeg satser på, at nå det inden sæson 2021 for specialarter er ovre.

– Efterfølgende fik jeg endnu et hug. Denne gang var det en regnbueørred, som ikke kunne stå for de gullige nuancer. Dejligt at mærke noget flex på min nye fede stang.

 

Harald Nyborg

 

Westins D360 er en sand killer til put and take søens ørreder.

Westins D360 er en sand killer til put and take søens ørreder.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This