I Simons Put and Take er der for nyligt udsat tre tigerørreder i “verdensrekordstørrelse”, så i den seneste tid er der mange, som har været på jagt efter de store fisk i Simons Put and Take ved Gundsømagle.

Andy Nielsen var på pletten torsdag – og ud af det blå kom monsterhugget på en 5,5 grams gennemløber fra Westin, som netop nu testes, inden den rammer markedet i 2020.

Efter en kontant og intens fight kunne fisken landes, hvorefter Henrik Carl fra Rekordudvalget blev tilkaldt til kontrolvejning. Den flotte fisk, som var 78 centimeter lang, viste sig at veje hele 9,18 kilo. Et stort tillykke til Andy. Verdensrekorden er ifølge IGFA pt på 9,44 kilo.

Her til morgen bekræfter Henrik Carl fra Danmarks Naturhistoriske Museum, at der nu er lavet DNA prøver af fisken, som er konserveret, så den vil kunne holde sig evigt.

Andy har fanget mange store fisk gennem tiden – blandt andet danmarksrekorden for sølvlaks taget i Kolding Fjord i 2018. Denne fisk vejede 5,27 kilo og blev taget i Kolding Havn.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This