– Jeg stod på mit arbejde og kiggede ud på det fine vejr, da jeg blev enig med mig selv om, at det eneste rigtige var at holde tidligt fri, og tage ud på jagt efter havørred, inden der kommer alt for mange hornfisk. Sådan lyder det fra Jakobn Brun.

– En times tid efter stod jeg på pladsen på Lollands sydkyst. Efter kort tids fiskeri fangede jeg en hornfisk og tænkte shit… Er de virkelig allerede her…? Fiskeriet fortsatte, og jeg fik en fin lille Havørred på 45cm. Kort tid efter så jeg en god fisk være oppe og vende kun 10 meter fra mig. Jeg satte derfor tempo på min indspinning, og efter et par omgange på hjulet var der fisk. Det var en lille fisk lige omkring målet, som hurtigt bliver afkroget og genudsat, så jeg hurtigt kunne kaste til den større fisk, der var oppe og vende.

– Jeg lavede et kort kast i retning af fisken, og min Sandeel kom perfekt forbi, hvor fisken vendte: Efter et kort spin-stop forplantede et tungt hug sig i stangen, og fisken stod tungt og rullede. Havørreden leverede en rigtig god fight, hvor fisken både gik tungt og dybt – samt tog flere hidsige udløb og var oppe at springe flere gange. Efter et stykke tid kunne jeg nette en super flot ny PR-havørred på 66 centimeter og 3,15 kilo.

– Derefter holdt jeg en lille pause, hvor jeg sad og nød synet af den smukke fisk. Jeg genoptager fiskeriet, og får kort tid efter endnu en fin fisk på 57cm, der også fighter virkelig godt med gode udløb og spring helt fri af vandet. Alle fisk blev fanget på en SG LT Sandeel i 15gram i farven Matt White Tobis.

 

Boatshow 2023

 

Så er hornfisken også kommet så langt sydpå som til Lolland. Ovenfor ser du Jakob med den største af de havørreder han fik.

                             Så er hornfisken også kommet så langt sydpå som til Lolland. Ovenfor ser du Jakob med den største af de havørreder han fik.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This