Torsken er en spændende fisk at fange, og så smager den himmelsk. Her er det Fisk & Fri’s Bo Troelsen med en fin nytårstorsk. 17.12.09 – JULEAFTEN skal selvfølgelig lige overstås, men man kan ligeså godt begynde at tænke frem mod nytårsaften, for der skal der jo nytårstorsk på bordet. I december-nummeret af Fisk & Fri kan du læse en artikel om, hvordan du selv fanger en nytårstorsk, og her er også en lækker opskrift på nytårstorsk med jomfruhummer.

Der er masser af turbåde rundt om i landet, der kan tage dig med ud og fange nytårstorsken, og der er også mange foreninger og grejforretninger, der byder på ture med turbåde. Fx kan du komme med Jan og Bo’s Lystfiskershop og M/S Øby på havfisketur d.30 december fra Kalkbrænderihavnen. Turen koster 300kr og varer fra kl.08:00-15:00, så der skulle være rigeligt med tid til at sikre sig en fin, hjemmefanget nytårstorsk.

Tilmelding kan se ved henvendelse til Jan Kristoffersen på tlf 35 26 89 70 og ellers kan du finde yderligere informationer her. www.janogbo.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This