Der er noget over det, når Jonas kalder ham slev, faderen og Klaus Larsen Team 10+. De har virkelig fat i den lange ende for tiden med de store fisk. Stort tillykke med det skal det lyder herfra Redaktionen.JONAS DAM var den 8. marts på en lokal sø på Fyn i Klaus Larsen ombyggede jolle, hvor han var taget med på jomfruturen.

Jonas mente, at det var hans tur til at fiske nu efter at have taget billeder af Klaus med Gedden på +12 kilo og sin far, Hans Dam, med torsken på 12 kilo.

– Jeg følte mig snart, som en fotograf og ikke som en sportsfisker. Vi startede fiskeriet tidligt om morgen, men det var først op af dagen, der begyndte at ske noget, fortæller Jonas.

– Vi fik en del fisk på 4-6 kilo, og hyggede os i det dejlige vejr. Pludselig får jeg et super hug på paravanen, som fisker længst væk fra båden. Fighten går fint, og vi får den op på siden af båden, forklarer Jonas og fortsætter.

– Først troede jeg, at det var en fisk på 7-8 kilo, men da den kommer i nettet, kan vi godt se, at den er mega tyk. Vi måler den til 103 centimeter og 10 kilo. Dejlig tyk dame. Nu jagter vi tur nr. fire med endnu en ti-plusser, slutter Jonas Dam fra Odense.

Det skal afslutningsvis siges, at gedden huggede på levende agn.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This