Thomas Munksgaard med en stribe flotte rovfisk fra Monster Lake nær Bangkok. Fra øverste venstre hjøne og med uret er det en alligator gar, en barramundi, en red tail catfish og en snakehead.

Thomas med en fantastisk arapaima som krøllede hans medbragte Kinetic spinnestang fuldstændig sammen. 12.11.10 – SOM STEEN ULNITS i sin tid noterede, så er Thailand andet og mere end sex og sailfish. Thomas Munksgaard fra desejefiskere.dk aflagde for nyligt besøg ved Barramundi- og Monster Lake nær Bangkok i Thailand, og han beviste rigtig nok, at Thailand udover ovennævnte også byder på et fiskeri efter usædvanlige ferskvandsrovfisk. Thomas og kammeraten havde blot nogle enkelte dages fiskeri, men det var ikke småting de to fiskere nåede at fange. Søerne viste sig at rumme et sandt væld af forskellige ferskvandsarter, som er importeret fra fjerntliggende vande i blandt andet Mellem- og Sydamerika samt Australien, og de gik velvilligt til agnene.

De to fiskere fangede utallige forskellige arter såsom barramundi, alligator gar, arapaima, snakeheads, redtail catfish og pacuer. Fiskene blev primært fanget på levende og død agn, men de to kammerater fandt også ud af, at jerk baits til hjemligt fiskeri var giftige til søernes drabelige rovfisk.

Fiskeriet efter de Thailandske super-rovfisk var dog ikke helt nok for hverken Thomas eller kammeraten. De fløj rask videre til Christmas Islands, hvor store giant trevally, tun, hajer, wahoo og sejlfisk skulle udfordres med tungt spinnegrej og poppere. Et hæsblæsende fiskeri var i vente, og det kan du læse om i december-nummeret af Fisk & Fri.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This