– Lørdag morgen var jeg taget ud på den mønske sydkyst, da jeg skulle teste nogen nyudviklede blink for Grizzly Lures, beretter Martin Bosen. – Vinden var i vest, så det var lidt et sats ifht. drivende ålegræs, men pladsen var fiskbar. Den første time gav to mindre havørreder, og derefter udviklede turen sig til et sandt “bonanza”, hvor jeg på de næste to timer fik yderligere 10 fisk i hånden, og 2 som røg af på vej ind – blandt andet en rigtig fin havørred.

– Jeg fandt hurtig ud af, at fiskene gik helt tæt under land i de inderste badekar, hvor samtlige fisk blev fanget, så jeg gik på den første sandrevle og kastede indad helt ind under land. Flere gange skulle der bare 5-6 omgange på hjulet til, før de “knaldede” til blinket.

– Dagens største var denne smukke letfarvede fisk, som efter et hurtigt billede blev nænsomt genudsat. Om det var forholdene eller det nye blink, må stå hen i det uvisse, men jeg ser frem til flere testdage på de mønske kyster med dette blink, som jeg tror vil være en lille “revolution” til fiskeri efter havørreder.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This