Morten Sørensen med sin 5,9 kilos gedde taget under flyderingsfiskeri den 20. november.

29-11-11 – CARP-DREAMTEAM.DK holder sig ikke kun til karperne. De har også en traditionel geddetur, hvor de hygger sig. Den 20. november var de således taget ud til en sø i det vestsjællandske for at prøve lykken. Og den fandt de, fortæller Morten Sørensen:

– Tidligt søndag morgen, bliver jeg som aftalt hentet af Brian og Kenneth, hvorefter vi kører mod en ny sø, vi havde hørt skulle indeholde et godt geddefiskeri. Vi var derfor spændte, da vi ankom til søen, hvis spejlblanke vandspejl er helt indhyldet i tåge, beretter Morten.

– Vi får hurtigt rigget spinnestængerne til og går i gang med fiskeriet. Brian fanger en bl.a. en fem kilos gedde, hvorefter vi beslutter at prøve nogle andre pladser. Vi hopper derfor i de medbragte flyderinge, fortæller Morten og fortsætter.

– Tågen er nu begyndt at lette, og jeg sætter en grøn 4-play wobler på – i stedet for de kraftigere farver vi tidligere har brugt. Allerede i andet kast er der hug, og jeg kan mærke, at der er lidt mere vægt bag denne gedde. Det bekræfter vægten da også, som ender på 5,9 kilo, slutter Morten fra carp-dreamteam.dk.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This