De fleste, der interesserer sig for geddefiskeri, har hørt om Pike Fight – en prestigefyldt konkurrence mellem teams fra flere af de førende skandinaviske fiskebrands. Alene på den første udsendelse var der over 200.000 seere, så det er en konkurrence, som der er virkelig stor interesse for. Konkurrencen vises som video episoder af de tre fiskedage, som er inddelt i formiddags of eftermiddags fiskepas.

– På konkurrencens sidste dag førte ABU-Teamet – og der var det vildeste fiskeri om eftermiddagen, fortæller Elias Narvelo fra Westin, der fiskede sammen med Westins proangler – Daniel Nilsson. – Faktisk er det muligvis noget af det mest hektiske fiskeri, der indtil videre har været i Pike Fights historie. Blot 10 minutter inden afslutningen af hele konkurrencen fik vi en 109 centimeters gedde, der lige akkurat forskubbede pointstillingen, så vi totalt set fik ét point mere end ABU – og dermed vandt hele konkurrencen.

Pointene opgøres på den måde, at et samlet antal cm gedde på de fem største fisk opgøres hver dag, hvorefter de seks hold får point efter dette. Det bedste hold får 6 point, og det dårligste team 1 point. Der summeres så op over tre dages fiskeri. Desuden er der en joker – nemlig point for Big Five – dvs samlet længde på teamets fem største fisk – konverteret til point. Også her gjorde Team Westin det suverænt godt med en samlet længde på 542 cm, hvilket så vidt vides er det højeste antal Big Five centimeter nogensinde i konkurrencen.

Du kan se – eller gense – finalen på Pike Fight 2020 her:

 

Elias Navealo med en af sine store gedder fra Pike Fight.

Elias Narvelo fra Team Westin.

 

Daniel Nilsson fra Team Westin med en af sine store gedder fra Pike Fight

Daniel Nilsson fra Team Westin.

 

Vinderne af Pike Fight 2020 - Team Westin

Vinderne af Pike Fight 2020 – Team Westin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This