– Endelig har vi haft en dag, hvor vinden lagde sig – og som sæsonen byder sig, så er det fladfiskene, der står for skud, fortæller Claus fra Team Rysse. – Vi stævnede ud fra Nakskov Havn klokken 07.15 mod de pladser, som før har givet gode fisk på denne tid. Efter en god halv times sejlads ankommer vi på pladserne, og forholdene er perfekte med 0,8 mil strøm og svag vind. Det kunne derfor bare ikke gå hurtigt nok med at for badet vores agn.

– Det viste sig fra starten, at vi havde valgt det rigtige sted, for der var godt med rødspætter i en pæn størrelse på 400-600 gram og sågar en fin lille pighvar på 750 gram. Vi har altid 1-2 stænger stående med tobis til pighvarrerne.

– Efter et par timer lægger strømmen sig, og forholdene bliver mere vanskelige. Det lykkedes dog stadig at fange fisk, og Johnny Christiansen fanger en ny PR rødspætte på 49 cm samt 1260 gram. Jeg måtte nøjes med en lidt mindre på 47 cm og 1140 gram. Vi havde i alt 75 flade oppe og vende i båden, hvor af de 22 blev hjembragt. C & R betyder rigtigt meget for os, fordi vi gerne vil bevare det gode fiskeri i fremtiden. Og husk på, at jo færre fisk du bringer med hjem her og nu, desto bedre er chancen for, at konen siger god for den næste tur.

 

Kystblink Harald Nyborg

 

Endnu en flot rødspætte til Team Rysse

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This