– Her i weekenden har vi været på Øresund for at fange fladfisk, skriver Lasse Ljungberg til Fisk & Fri. – Vejrudsigten havde lovet skønt fiskevejr, og derfor var det tid til årets sidste fladfisketur. Børsteorm og GULP var dagens menu for de tre arter – rødspætte, skrubbe og ising. Skalrejer og sildefileter har vi også tidligere haft fint fiskeri med, men nr.1 er børsteorm/sandorm.

– Vi måtte finde en anden udgangshavn end vores egen Lynetten, fordi indsejlingen var lukket i 12 dage på grund af broen/dæmningen til Lynetteholmens byggeri, mens de fik broklappen på. Derfor benyttede vi rampen i nabohavnen Sundby Sejlforening.

– Fiskene var i fint nappehumør, og der var fine størrelser på fiskene. De største skrubber og rødspætter lå på 8-900 gram, og isingerne, som normalt er noget mindre, lå på 3-400 gram, så det var super spisefisk. Vi fik også en 6-7 fine stegetorsk op til de 2 kg, men de røg allesammen ud i dag, da vi gik efter de flade. Så efter en fin frokost, kig til marsvin og fodring af et par svaner med pølsebrød gik turen ind, for vi havde en del fisk, der skulle renses.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This