Raduta Søen i Rumænien har i mange år været kendt for sine enorme karper op til cirka 40 kilo, men hvad knapt så mange ved er, at der over årene er udsat masser af store beluga stør som er opdrættet af Robert Raduta lige i nærhenden. Det startede i 2002, hvor man udsatte tusindvis af små belugaer, der sidenhen har vokset eksplosivt. Herefter er bestanden suppleret med en del større fisk helt op til over 200 kilo!

Nu arrangerer den kendte karpe- og specimenfisker Thierry Du Brail en tur til den 20 kilometer lange sø, der med sine 700 hektar byder på fantastiske muligheder for tunge hug i supersværvægtsklassen. Ud over stør og karper er der marmorkarper op til over 50 kilo, græskarper på 30 kilo+, japanske black carp op til over 30 kilo samt en kæmpe bestand af sandart.

– Turen varer en uge og inkluderer transport fra Octopeni Airport til søen og retur – samt alt det fiskegrej og agn du behøver til fiskeriet efter stør og karper – inklusiv bivy, bedchair, sovepose, tre måltider om dagen, softdrinks og guide, siger Thierry. – Der er masser af store belugaer i søen – faktisk så mange, at hvis du en dag ikke fanger noget, så får du pengene retur for den pågældende dag. Der er plads til 20 skandinaviske fiskere på holdet. Du tegner selv rejseforsikring og skal være på WhatsApp for at lette kommunikationen med guides under turen. Datoen for turen er ikke planlagt pga Covid-19 men det bliver sandsynligvis i september. Så du kan roligt begynde at træne din biceps.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt snarest Thierry Du Brail på dubrail@hotmail.com. Bookninger til turen er efter først-til-mølle princippet.

 

Forshaga Akademin

 

Beluga på over 60 kilo fra Raduta Søen under fight

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This