Før har en fisketur i disse smukke islandske omgivelser været uforholdsmæssig dyr, men det har finanskrisen ændret markant på.

FINANSKRISEN KRADSER, og i en pressemeddelelse fra det Islandske Tursistråd lyder det, at det på grund af Islands særligt hårde økonomiske medfart og devalueringen af den Islandske valuta, er blevet markant billigere at rejse til og opholde sig på Island. Og fiskeriet på Island? – det er også blevet markant billigere. Så har du gået og drømt om det fine lakse- og ørredfiskeri, som findes på Island, men ikke før haft råd, så har du nu chancen.

Havørreder som denne og ikke mindst laks lokker hvert af mange lystfiskere til Island. Skulle du have fået fornyet mod på en fiskerejse til Island, for at prøve kræfter med øens mange laks, havørreder, bækørreder og fjeldørreder er der inspiration at hente her:

www.fishiceland.com
http://www.visiticeland.com/displayer.asp?cat_id=57&module_id=220&element_id=2798

Desuden er der Nordatlantiske dage på Bryggen d.2 og 3.maj i København, hvor det Islandske Turistråd er repræsenteret. Så hvad enten du har en familietur, en fiskerejse eller en kombination af førnævnte i tankerne, vil der denne weekend være rig mulighed for at hente nyttige oplysninger hjem.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This