Kulturarv forsvandt da Danmarks ældste lystfiskerforeningen mistede deres klubhus i Holte ved Vejlesø i en pyromanbrand. Nu er det nye klubhus blevet indviet – og der er kommet tag over hovedet igen.Af Per Ekstrøm

Her er der formanden for Byplanudvalget i Rudersdal Kommune, Erik Mollerup, der klipper snoren og indvier det nye klubhus ved Vejlesø.

STEMNINGEN var helt i top, da Lystfiskeriforeningens nye bygninger i Holte blev indviet lørdag den 11. august. I mere end ét år havde medlemmerne ventet tålmodigt på at kunne tage de nye bygninger i brug efter den pyromanbrand, der i juni 2011 lagde hele bygningskomplekset i aske.

Rigtig mange medlemmer med familie havde fundet vej til stationen denne solbeskinnede dag, hvilket var meget, meget positivt.

Det var en glædens og festens dag. Klokken 12.00 klippede formanden for Byplanudvalget i Rudersdal Kommune, Erik Mollerup, snoren til det nye hus, og med tre korte og ét langt hurra, som gjaldede over hele Vejlesø, kunne huset officielt tages i brug.

Hovedparten foretrak dog at blive udenfor i det til lejligheden bestilte herlige sommervejr. Her var opstillet en pølsevogn, hvor pølser i mange varianter i hastigt tempo blev langet over disken, mens hanen til fadølsanlægget løb i en konstant lind strøm. Bagefter var der hjemmelavet is til at blive afkølet på.

Kort sagt en festlig dag i Lystfiskeriforeningen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This