29.09.10 – TROLLEMÖLLA har i mange år markeret sig som et af Skandinaviens bedste P&T vande. Stedet er omgivet af smuk svensk natur, og fiskeriet foregår i to søer, der gennemstrømmes af en å. Kun fluefiskeri er tilladt. Søerne har en solid bestand af vilde bækørreder, men det er fiskeriet efter de udsatte regnbueørreder, der er i særklasse! Der satses nemlig på høj kvalitet og store stærke fisk. Fiskene har flotte proportioner, hele finner og vejer fra 2-7 kilo. Her er det ikke ualmindeligt, at man får sin bagline at se. Fiskene har ofte gået i området længe og fanges fortrinsvis på naturlige insekt imitationer. Trollemölla ligger ca. en times kørsel fra Øresundsbroen.

Jan Kristoffersen har gennem flere år arrangeret ture til Trollemölla, så vi har bedt ham arrangere en for Fisk & Fri’s læsere d. 2. november. Ud over Jan vil Fisk & Fri’s redaktionschef, Gordon P. Henriksen samt vores P&T skribent Casper Larsen være med på turen. Vi kører i egne biler, men kan hjælpe med at få fordelt folk, alt efter om du vil køre i egen bil eller ej. Der er afgang fra København kl. fem om morgenen, og vi ankommer ved syv tiden, hvor der serveres morgenmad. Kl. otte begyndes fiskeriet, og vi har hele området for os selv, så der bliver god plads. Kl. 13 er der varm mad, og kl. 16 slutter fiskeriet. Til slut får vi et par grillpølser, inden vi kører hjem ad. Prisen per person er 1300 kroner, som dækker udgifter til mad og fiskeri. Transport og drikkevarer står man selv for.

Tilmelding foregår hos Jan Kristoffersen på 35 26 89 70 og jan@janslystfiskershop.dk. Der er plads til 12 deltagere og tilmeldingen foregår efter først til mølle – Trollemølle

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This