Det er mega helleflyndere som denne Sørøya er blevet kendt for!22.09.10 – ØEN SØRØYA i det nordlige Norge behøver næsten ingen introduktion – i havet omkring øen fanges kæmpe helleflyndere, torsk, rødfisk, havkatte, brosme, langer og den sjældne havtaske.

Lystfiskerhjørnet i Roskilde giver dig nu muligheden for at opleve det fantastiske fiskeri i området omkring Sørøya, hvor der hvert år fanges helleflyndere på over 100 kg, og fisk over 50 kg er ikke unormale. Torsk på 20 kg betragtes som hverdagskost, og chancen for en torsk over 30 kg er bestemt til stede. Desuden er verdensrekorden for rødfisk fanget i dette område, så kort sagt er området et paradis for havfiskere!

Turen afholdes fra d. 27. juli 2011 til d. 3 august 2011 og koster 10500 svenske kroner. Prisen inkluderer dansk guide, leje af båd, hytte eller hotelværelse ca. 200 meter fra bådebroen og transport med fly fra Kastrup til Oslo, bus fra Oslo til Alta og færge fra Alta til Sørøya. I Alta kører bussen med på færgen, så du slipper for af- og pålæsning. Da Sørøya ligger nord for polarcirklen er her lyst hele døgnet, og der er derfor mulighed for at komme på vandet og begynde fiskeriet straks efter ankomst.

Tilmelding kan ske på www.lystfiskerhjornet.dk. Yderligere information kan findes på www.nordic-sea-angling.se

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This