13.12.2011 – I FISK & FRI HAR VI UTALLIGE GANGE skrevet om Fraser Rivers fantastiske fiskeri efter stør og laks, blandet andet hos den velrenommerede Fraser River Lodge. Sidste år blev danskeren Patrick V. Topp medejer af denne lodge og vi har overtalt Patrick til at lave et helt særligt tilbud til Fisk & Fri’s læsere. I august 2012 kan du komme på din drømmerejse for kun 18.500.- kr. inkl. flybillet. Fisk & Fri’s Gordon P. Henriksen har været i området flere gange før, og vil være med som turleder på denne tur. UDSOLGT UDSOLGT UDSOLGT

Størfiskeriet er i en klasse for sig. Intet andet sted i verden er der så gode chancer for at fange ferskvandsfisk i størrelser helt op til 500 kilo! Sidste års rekord blandt Fraser River Lodges gæster var på intet mindre end 250 kilo med en længde på næsten tre meter! Guiderne har det kraftige grej der skal til, og når stangspidsen hopper livligt, kan man godt begynde at gøre klar til en heftig fight. Støren tager lange seje udløb og springer tit helt fri af overfladen.

Laksefiskeriet skal vi dyrke halvdelen af tiden. Her fiskes der hovedsagligt med spin og laksene kommer op i Fraser River i store mængder. På denne årstid er det primært kongelaks og sockeyelaks vi er efter.

Vi skal bo på Fraser Rivers Outpost Lodge, hvor vi har faciliteterne for os selv til vores lille nimandsgruppe. Den første og sidste aften spiser vi gourmetmiddag på Fraser River Lodge og de andre aftener er vi fælles om madlavningen. Du kan se mere om guiderne, området og lodgen på www.fraserriverlodge.com.

LÆSERREJSE TIL FRASER RIVER

19-27 august

Prisen er 18.500,- og inkluderer:

Flyrejse: Kastrup – Vancouver tur/retur

Pick up service fra Vancouver lufthavn til Lodgen og retur.

7 Overnatninger i Outpost Lodge med selvforplejende køkken faciliteter

Morgenmad på Fraser River Lodge alle dagene.

Pakke frokost fra Fraser River Lodge

3 guidede fiskedage efter laks fra jetboats og land

2 guidede fiskedage efter stør fra jetboat (kun 3 fiskere per båd)

1 guidet fiskedag i det spændende Canyon område efter stør

2 gourmet tre retters menuer på Fraser River Lodge

Fiskelicens til laks og stør

Informationsaften

Danske Rejseleder (Gordon P. Henriksen fra Fisk & Fri)

Kontakt Gordon P. Henriksen på gph@fiskogfri.com eller på telefon 33 32 39 00 for at høre mere eller tilmelde dig. Der er kun 8 pladser samt turleder Gondon P. Henriksen med på turen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This