Havtur med fyrholm

FYRHOLM er kendt for super service, både når det gælder om at kræse for gæsterne – samt sørge for at folk fanger masser af gode fisk, Derfor har vi – også i år – alliereret os med de gode skib, som rammen om vores læserarrangement hvor du, på en havtur, vil kunne møde folkene bag Fisk & Fri – samt få en gedigen fiskesnak, mens linerne synger og fiskene klasker i dækket.

Fredag d. 8. september fra 15:00 – 20:30 inviterer vi Fisk & Fris læsere med på en superhyggelig aftentur. Netop på dette tidspunkt, er der masser af sild, torsk og sej – og der er fine chancer for både makrel og hvilling. På samme arrangement sidste år fangede vi endvidere også en håndfuld fine langer, så alt kan ske… Der vil med sikkerhed være masser af mad med hjem – og skulle du savne et par sild til død agn efter gedder, så kan du nok også regne med at få fyldt fryseren op på denne havtur.
FISK & FRI har traditionen tro sørget for en hel masse superfede præmier, som du vil kunne høre mere om på www.fiskogfri.dk, når vi kommer tættere på. Der vil blandt andet være præmier for største fisk (kilo), længste fisk (cm) og smukkeste fisk.
Kokken byder på gratis skipperlabsskovs, der normalt koster 100 kroner, men som er med i din pris til dette specialarrangement. Du vil kunne købe både øl og vand til at skylle ned med.
Prisen for turen er 400 kroner, og der er tilmelding til Jens Bursell på jb@fiskogfri.com senest den 5 september efter ”først til mølle” princippet. Fyrholm ligger på Værftspladsen i Helsingør Statshavn, og der er gratis parkering på Ny Kronborgvej.

/ask

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This