Rasmus og Stella med et par gode fisk fra Falster.

Rasmus og Stella med et par gode fisk fra Falster.

Vil du have mere ud af dit kystfiskeri, og har du lyst til en fantastisk weekend i selskab med Fisk & Fri samt nogle af Danmarks bedste kystfiskere. Hvis ja – så er det bare om at tilmelde dig til vores kystkursus i weekenden 21.-23. oktober 2016 på Falster.
FISK & FRI´S KYSTKURSUS foregår i eksklusive omgivelser ved et af Danmarks smukkeste og mest attraktive kystområder. Rammen for arrangementet er Mejerigaarden, som er blevet kåret som Danmarks bedste overnatningssted i 2015. Læs mere om Mejerigaarden, på http://www.mejerigaarden.com

Vi mødes fredag aften kl 18, hvor der er fælles middag og efterfølgende grundkursus i traditionelt spinne, flue og bombardafiskeri – samt en introduktion til kystpladserne på Falster, hvor vi skal fiske både lørdag og søndag.

FALSTER er kendt for sit gode havørredfiskeri, hvor chancen for storørred altid er til stede. Kysten på Falster er utrolig i den forstand, at den ændrer sig markant fra nord til syd. Den norlige østvendte kyst er kendetegnet ved store sten og skrænter som mod syd bliver afløst af den fineste badestrand med dybe badekar tæt under land. Uanset om man er spinne eller fluefisker, har Falster derfor noget helt fantastisk at byde på.

Lørdag fisker vi løs og omsætter teori til praksis. Dagen afsluttes med en god middag samt workshops hvor omdrejningspunktet er optimering af grej og takler til kystfiskeri. Her vil du kunne lære alt fra normale montager til release-takler og L-rigs.

Søndag tager vi igen på kysten. Afhængig af deltagernes individuelle interesser, vil der undervejs være mulighed for at blive coachet i alt fra kasteteknik med spin og flue – til fluebinding.

Prisen er 2500 kroner og inkluderer kursus, overnatning, fuld forplejning samt en goodiebag. Hver deltager får tre håndlavede kvalitetsgennemløbere fra OGP. Sættet består af en 28 grams Bornholmerpil, en Snurrebasse no. 3 samt Skruen på 15 eller 20 Gram. Udover gennemløbene får hver deltager også to danskproducerede Inno bombardaflåd af højeste kvalitet, som nærmest ikke kan lave kludder på taklet

Udover godt humør og lysten til at fiske skal du medbringe varmt tøj, fiskegrej og waders, resten sørger vi for.

Spørgsmål om turen samt tilmelding skal rettes til turleder Tue Blaxekjær på tb@fiskogfri.dk eller på telefon 20 48 50 45.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This