Tag-med-på-havet

Fredag den 9. september kl 15-21 byder vi vores læsere på en superhyggelig aftentur med det gode skib Fyrholm fra Helsingør Statshavn. Her kan du møde redaktionen – og der vil forhåbentlig være både masser af fisk – og masser af præmier.

FYRHOLM er kendt for super service – både når det gælder om at kræse for gæsterne – samt sørge for at folk fanger en masse gode fisk. Derfor har vi allieret os med det gode skib som rammen om vores næste læserarrangement, hvor du vil kunne møde folkene bag Fisk & Fri – og få en gedigen fiskesnak, mens linerne synger og fiskene klasker i dækket.

Netop på dette tidspunkt er der masser af torsk og sej – og timingen skulle være optimal til både hvillinger, sild i stride strømme – og makrel i massevis. Så har du ikke blot til en gang mad på bordet, men også gode chancer for at få fyldt om i beholdningen af agn til eksempelvis vinterens geddefiskeri.

FISK & FRI har sørget for en hel masse superfede præmier, som du vil kunne høre mere om på www.fiskogfri.dk samt i bladet, når vi kommer tættere på. Der vil blandt andet være præmier for største fisk, længste fisk, mindste fisk og smukkeste fisk – samt antal fisk og flest kilo fisk.

Kokken byder på gratis skipperlabsskovs, der normalt koster 100 kroner, men er med i din pris. Du vil kunne købe både øl og vand, til at skylle ned med.

Prisen for turen er 375 kroner, og der er tilmelding til Jens Bursell på jb@fiskogfri.dk senest den 6. september efter først til mølle princippet.

Fyrholm ligger på Værftspladsen i Helsingør Statshavn, og der er gratis parkering på Nykronborgvej.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This