boernFishing Zealand inviterer i samarbejde med Hove Put & Take, Myrup Fiskepark, Iglekær Put & Take, Kaldredgård Put & Take og Brynshøj Put & Take børn på gratis fisketur i påsken. Vi stiller alt lige fra fiskevand, fiskegrej og fiskeguider gratis til rådighed.

For at skabe nye lystfiskere er det vigtig, at give børn mulighed for at stifte bekendtskab med lystfiskeri og natur, derfor er det dejligt at projektet igen i år har haft vokseværk, sidste år var der tre søer at vælge i mellem og i år er der fem søer, hvilket vi er glade for, da det giver mulighed for at få endnu flere børn ud at fiske. Vi glade for vores samarbejde med put & take-søerne og stolte over af at kunne udbyde vores ”påske-tradition” i fem søer i år.

Påskedagene med gratis fiskeri i Put & Take søerne giver børnene en rigtig god mulighed for at komme ud og fiske og prøve kræfter med en hobby, der foregår i naturen og byder på oplevelser og frisk luft.

De fem søer, der ligger gratis fiskevand til rådighed for børnene er; Hove Put & Take, Myrup Fiskepark, Kaldredgård Put & Take, Iglekær Put & Take og Brynshøj Put & Take. Udover at fem søer giver mulighed for at flere børn kan fiske så ligger søerne også geografisk spredt, hvilket igen giver flere mulighed for at komme på fisketur.

Tilbuddet gælder for børn op til 12 år. Det eneste, der kræves, er at man tilmelder sig og er ledsaget af en voksen (ønsker den voksne at fiske skal der indløses fiskekort).

Op til påske sætter alle fem søer fisk ud så, der er gode chancer for fangst!

Fishing Zealand stiller ved hver af søerne med alt fiskegrej og certificeret fiskeguide og instruktører der vil hjælpe og instruerer børnene i at fiske. Der vil derfor være rig mulighed for at fange lidt tips og tricks i forhold til Put & Take fiskeri – og fiskeri generelt. Pure Fishing har doneret fiskegrej så selv børn uden fiskegrej har mulighed for at deltage i disse arrangementer.

Der er et loft på 30 børn til hvert arrangement, så tøv endelig ikke for længe med tilmeldingen. Tilmelding skal gøres via bookning hos fishtrip.dk.

Her er de fem arrangementer du kan vælge imellem:

Torsdag den 24. marts 2016, kl 10-13 byder Hove Put & Take og Fishing Zealand Guiden Henrik Reiter på gratis fiskeri.
Tilmelding til denne dag skal ske HER

Fredag den 25. marts 2016, kl 10-13 byder Brynshøj Put & Take og Fishing Zealand Guiden Lars Juel Hansen på gratis fiskeri.
Tilmelding til denne dag skal ske HER

Lørdag den 26. marts 2016, kl 10-13 byder Kaldredgård Put & Take og Fishing Zealand Guiden Claus Eklundh Christensen på gratis fiskeri.
Tilmelding til denne dag skal ske HER

Søndag den 27. marts 2016, kl 10-13 byder Myrup Fiskepark og Fishing Zealand Guiden Nikolaj Martins på gratis fiskeri.
Tilmelding til denne dag skal ske HER

Mandag den 28. marts 2016, kl 10 -13 byder Iglekær Put & Take og Fishing Zealand Guiden Rasmus J. Ditlefsen på gratis fiskeri.
Tilmelding til denne dag skal ske HER 

Vi håber at vi ses ved søerne i påsken!
På vegne af FZ guiderne, Nikolaj, Henrik, Rasmus, Lars og Claus.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This