– Havbarsfiskeriet har for mit vedkommende været en blandet størrelse i år, afslører Mathias Lynge. – Nogle dage har der været fint med fisk, andre dage, trods gode forhold, har vi ikke set skyggen af dem. Men så har der også været de dage, hvor vi har set dem i hundredevis, og har nærmest ligget direkte ovenpå dem i flyderingene, uden et eneste hug.

– Efter et tip fra mine trofaste fiskemakkere Kasper og Nikolaj drog vi ud på et spot, der dagene inden havde leveret fisk. Trods ustabilt vejr, og hvad der lignede en kæmpe gang regn og torden, stod vi på stranden og håbede på havbars. Efter nogle timers fiskeri, hvor vi havde søgt op og ned af kysten, afbrudt af enkelte makreller, faldt hugget endeligt – helt ude i kastet over sandrevlen.

– Jeg kunne tydeligt mærke, at det var en god fisk, men jeg landede den uden problemer i brændingen, så en ny pr på 62 smukke cm ligger foran mig. Efter en hurtig fotosession får fisken friheden igen. Jeg fik ikke flere fisk den aften, men mine tre makkere fik alle sammen bars efterfølgende. Og alle hug var langt ude i kastet!

 

Et grønnere valg - Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This