06-09-2013 – De svenske fiskemagasiner Fiskejournalen og Fiske För Alla bliver per 1/1-2014 slået sammen under navnet Fiskejournalen.

– I sammenlægningen skaber vi Sveriges ultimativt største lystfiskermagasin og jeg tror at det vil blive positivt modtaget af læserene såvel som annoncører, kommenterer strategidirektør Hans Althin.

Sammenlægningen af de to magasiner vil blive markeret med et gennemført og ekstra stort nummer 1/2014, hvor Fiskejournalen desuden fylder 40 år. Martin Falklin pointerer at læserne fra begge magasinerne skal føle sig hjemme i det nye blad.

– Vi vil tage det bedste fra begge blade og nummer 1/2014 kommer til at være ekstra lækker da vi udkommer med limbundet ryg – noget vi efterfølgende vil fortsætte med, slutter han.

Fiskejournalens nuværende chefredaktør Martin Flaklind vil fortsætte i stillingen og som et led i sammenlægningen bliver der satset på titlerne Fly and Tie og Alt om flugfiske under ledelse af Nicolas Jändel, nuværende chefredaktør på Fiske för alla og Alt om flugfiske. Johan Klingberg vil fortsætte I stillingen som chefredaktør på Fly and tie.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This