Der har som nævnt netop været havørredpremiere på den svenske vestkyst, hvor der fortsat fanges fine fisk:

– Da jeg kom frem til vigen ved Tjörn, var der is på, så der var intet andet at gøre end at fiske et andet sted, indtil solen havde gjort sin del, fortæller Kenny Pettersson. – Jeg kom tilbage fem timer senere, og netop som jeg kom ned på pladsen, drev den sidste isflage ud over vandet og væk.

– Min favoritsten var nu endelig blevet fiskbar. Vandet var koldt, så jeg valgte at fiske med bobleflåd og flue. Allerede i første kast fik jeg en lille havørred, i andet kast en på 45 cm og i tredje kast kom suget fra en langt større fisk. Denne her er bare stor, tænkte jeg, og efter en lang fight kunne jeg lande en flot havørred på 65 centimeter, som vejede 3,2 kilo. Fisken huggede på en Boobie flue, som ellers ikke normalt anvendes på kysten, slutter han.

Husk at du kan finde masser af store havørredartikler i Fisk & Fris store artikelarkiv her.

Grejxperten

 

Den flotte havørred huggede på en boobie flue som denne. Fluen flyder og stiger op i vandet på spinstyoppet - og dykker jiggende mod bunden når linen tages ind.

Den flotte havørred huggede på en boobie flue som denne. Fluen flyder og stiger op i vandet på spinstoppet – og dykker jiggende mod bunden når linen tages ind.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This