Her på redaktionen hører vi om en hel del fisk fra svenskekysten – hele vejen rundt om Skånes kyster – lige fra Hälsingborg, rundt om sydkysten og op til bunden af Pukaviken.

En af de mange kystfiskere, der har haft succes her på det seneste er Senad Alkovic. – Jeg bestemte mig for at fiske efter min nattevagt på jobbet, selvom jeg overhovedet ikke havde fået noget søvn. Men det skulle vise sig at være det hele værd. I dag tog jeg til et velkendt sted på vestkysten, for at teste nogle nye flueliner samt en ny stak fluer. Og allerede efter en halv times fiskeri hugger denne fine havørred på 1,5 kilo. En halv time efter fik jeg endnu et hug på min Magnus flue fra en lidt større blankfisk, som leverede en fantastisk fight, slutter Senad sin beretning til Fisk & Fri.

Har du selv fanget en god fisk – uanset hvilken art det er, så er vi meget interesserede i at høre om din fangst på jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This