"Måler Lars" med en fin gedde taget på 19cm Deviator i Dirty Roach farven. I DEN FORGANGE WEEKEND, afholdt den danske butik Sport Dres www.Sportdres.dk et overtegnet jerkbait træf i svenske Blekinge skærgård – med Savage Gear som sponsor. Vi har bedt Mads Grosell fra Savage Gear om at sende os en rapport og et par billeder fra turen.

Mads Grosell fik bl.a. denne 7,6 kilos fisk på en Deviator. De 26 deltagere – landede ca. 150 gedder over de 2 dage. Fisken var ikke ligeligt fordelt mellem alle, men sådan er det jo som regel, fortæller Mads i sin mail. – Lokal kendskab og lokalisering betyder meget i dette klippefyldte område med mange små vige og hot spots.

Der kom mange flotte fisk op i bådene – med 2 stk. 10+ kilo, en 8,6 kilos og 7,6 kilo på toppen. Den største geddemadamme på 10,6 kilo fangede Palle Hay på en 19cm 4Play Swim & Jerk i sandart farven, ellers dominerede 16cm Deviator Jerk i Sandart eller Dirty Roach farven, tilføjer Mads.

På det helt lave vand – var den nye 19cm flydende Deviator "wakebait" et godt valg og gav nogle heftige hug i overfladen. Mads Grosells båd, som husede Sten Lyngsø og "måler" Lars – fangede flest over de 2 dage – med ca. 50 fisk i båden. Største fisk fik Mads på 7,6 kg på en tunet 16cm Deviator i Dirty Roach. Mads fjerner bug krogen og erstatter "hale krogen" med Owner ST36 2/0 istedet for 1/0 – så agnen kan på det helt lave mellem sten og blæretang– super effektivt lige nu hvor mnge af gedderne står på det ultralave vand, fortæller han.

I den kommende weekend – er det Jagt & Fskerimagasinets tur til at holde et jerkbait træf i svenske Blekinge Skærgård se mere her www.jagtogfiskerimagasinet.dk Vi glæder os til atbringe en rapport fra denne tur.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This