døbel

Christian Ottoson er en af de fire foredragsholdere på medetræffet i Knislinge.

Svenska Meteträffen, som afholdes 7-8 marts i skånske Knislinge, er et privat arrangeret træf for alle, der er interesseret i medefiskeri – uanset alder, køn samt erfaringsniveau. På messen vil du møde ligesindede fra Sverige, og traditionen tro kommer der også danskere til de sydsvenske medetræf. Så hvis du er til medefiskeri og savner inspiration, så er det bare med at fylde bilen op med medetosser og krydse broen over til nabolandet.

Blandt foredragsholderne er karpeeksperten Birger Holmqvist, der indtil videre har fisket karper i 150 vande fordelt på 19 europæiske lande. Birger har netop udgivet sin nye bog – ”1000 nätter – mit liv som karpfiskare”, som du får mulighed for at købe signeret. Christian Ottoson fra Swedish Anglers fortæller om feederfiskeri efter døbel og suder, og den super dygtige konkurrencefisker Mårten Johansson fortæller om dette specielle fiskeri samt de mange internationale konkurrencer han har været med i. Fra Danmark kommer Jens Bursell, der fortæller om medefiskeri efter gedder – samt sælger og signerer danske og svenske udgaver af den nye bog “Geddefeber”.

Blandt udstillerne er Karpfiskebutikken, Metebutikken, Fiskekompaniet, Swedish Bait Mechanics, Anaboda Fiskodling, Breamtime og Swedish Anglers – og der er pt flere udstiller, der står på spring for at være med.

Om aftenen er der en stor grill middag, og der kan købes øl i baren, som er åben til kl 23.00. På trods af, at træffet er i Sverige kan man købe ”stærk øl”, så du skal ikke blive tilbage i Danmark, fordi du ikke bryder dig om tanken om en udvandet blå Pripps. Der vil desuden være en musikquiz. Overnatning på stedet arrangeres og bookes sammen med billetten, hvis man ønsker det. Billetter skal købes på forhånd – og sker det inden 14/1, er du med i en lodtrækning om varer for 2500 sek.

Du kan læse meget mere om arrangementet samt booke billetter her.

 

Harald Nyborg julekalender

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This