– Jeg tog i går ud til min lokale sø – Nørhå Fiskepark, hvor der dagen før havde været en stor konkurrence, fortæller Mads Konge. – Det er min fortrukne sø her i lokalområdet. Det var dog begrænset, hvad der blev fanget af fisk til konkurrencen, så da jeg skulle tage valget om, hvor fisketuren skulle gå hen, var Nørhå Fiskepark et oplagt valg.

– Målet var selvfølgelig at kunne fange en af de store basse, der endnu svømmer rundt i søen. Jeg prøvede lidt forskellig grej af, men startede som jeg oftest gør ud med gummidyr fra MMS. Dog gik det hurtig op for mig, at de i dag skulle hentes fra bunden. Jeg kiggede mit grej igennem, og valget faldt på en spoon nemlig Zero fra Rapture. Efter skiftet mærkede jeg par forsigtige hug. Jav et modhug, og så sad den der, og jeg havde ikke i min vildeste fantasi gættet på, at det var en af de bedre regnbueørreder.

Da jeg fik den på land, og vejet stod det klart, at det var en god basse. Den vejede nemlig hele 8,51 kg. Så alt i alt har det været en helt fantastisk dag, som endte ud med en rigtig flot fangst.

 

Boatshow 2023

 

Nørhå Fiskepark leverer - denne gang med en over otte kilo tung regnbueørred.

Nørhå Fiskepark leverer – denne gang med en over otte kilo tung regnbueørred.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This