I takt med at temperaturerne rasler nedefter bliver geddefiskeriet bare bedre og bedre. En af dem der har haft en fantastisk dag ved søen på det seneste er Nicolai Foldager.

– Jeg gik ned til min sædvanlige sø og tog et par kast, hvor jeg plejer at gøre det, og der mærkede jeg ikke det store, beretter han. – Så gik jeg videre, til et spot, hvor jeg egentlig ikke plejer at fiske, og efter blot fem kast var der hug, og jeg kunne med det samme mærke, at det dér, det var ikke bare en lille fisk. Jeg nåede at se halefinnen, fordi den blev synlig i vandet, og der var jeg ikke i tvivl om, at det var en 10+’er. Jeg kæmpede med den i omtrent 10 minutter, indtil det lykkedes mig at få den tættere på, og selvom jeg var alene, så fik jeg nettet den med en del besvær. Jeg måtte ringe til min kammarat, som kørte fra arbejde af, for at få taget nogle billeder, og her er så resultatet. Tak for hjælpen, David!

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This