Tegn et månedsabonnement på Fisk Fri, og bliv en af de første, der får den nye release-connector, Owner trekrogen der passer til – plus et super lækkert hjemmelavet blink fra DC Lures.

RELEASE-CONNECTOREN, som er designet af Jens Bursell –  øger din landingsrate med hele 50 %, og er 30 % hurtigere at montere end det traditionelle gennemløbs set-up.

Metoden er betydeligt mere skånsom end de normale store enkelt- og trekroge, så der er flere gode grunde til at skifte til denne nye revolutionerende metode. Connectoren er designet til at blive brugt med trekrogen Owner ST 36 BC X str. 12 – hvilket er præcis den samme krog, som har givet ekstremt høje landingsrater kombineret med release-takler, vinkel-rigs og L-rigs.

Se hvordan release-connectoren virker HER

DC LURES er kendt for deres kompromisløse hjemmestøbte og suverænt bemalede gennemløbsblink til kystfiskeri. En af de mange fede blink er Svendsen i 14 gram, som du får i ren hvidmetal – en ”farve”, der virker suverænt under alle lys og vandforhold. Blinket er konkavt på den ene side, hvilket giver en doven og nærmest hypnotisk vuggende gang, som selv den sløveste ørred ikke kan stå for.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This