Ud af de 11 gedder som fiskekammeraterne fangede, var denne 7,9 kilo gedde den største og blev fanget af Thomas Vang.

THOMAS WANG var sammen med sin fiskemakker Ronnie Bull, taget ud for at få nogle af de store gedder i tale i det vestjyske. De startede ud tidligt om morgenen, men efter nogle timers fiskeri hvor det kun var blevet til et par pinde til hver, besluttede de sig for at skifte plads.

– Det viste sig at være et ganske godt træk, da Ronnie Bull efter kort tid landede den første gedde på 2 kilo, fortæller Thomas Wang til Fisk & Fri. Nu begyndte det at ligne noget, der var lidt mere størrelse på fiskene. -Vi forsatte op ad kanalen og Bull forsatte med at fange pæne fisk. Først en på 2,6 kilo og så en på 2,7 kilo. Da jeg ikke havde fanget noget endnu, besluttede jeg mig for at skifte agn og jeg satte en 4-Play jerk på i dæmpet farver. Det viste sig at være den helt rette medicin denne dag, fortsætter Thomas Wang. – Efter tre kast var der fast fisk og jeg kunne hurtigt mærke, at det var en pæn fisk. Gedden tog nogle gode udløb, for derefter at vende tilbage mod båden i en sådan fart, at jeg næsten ikke kunne følge med til at spinne ind igen. Efter en god fight, med en meget stærk fisk, var vi klar til at håndlande den. Bull forsøgte flere gange at få et ordentligt greb i fisken, men hver gang han var tæt på, ruskede den vildt med hovedet og grebet mislykkedes. Tiden føltes lige pludselig meget lang for mig, benene begyndte at dirre, men efter en super indsats fik Bull endelig et godt greb i gedden og hev den indenbords. Yes, råbte jeg da den var sikkert om bord og jublen var stor da vi målte den til 97 centimeter og vejede den til fantastiske 7,9 kilo. Et par hurtige billeder blev taget og så fik den friheden igen.

Dagens næststørste gedde gik også til Thomas Vang og vejede 6,8 kilo.Nu var min dag ellers reddet, men det var ikke slut for mig endnu, fortsætter Thomas Wang. Efter en kort øl pause, flyttede vi plads igen. Jeg nåede ikke at kaste mere end et par gange, før der igen var en gedde der havde taget min 4-play. Den fightede også godt og tungt, så vi var klar over at der var tale om endnu en pæn gedde. Efter en knap så nervepirrende håndlanding, fik vi målt og vejet fisken til 99 centimeter og 6,8 kilo, herefter blev den også genudsat. Vi besluttede os for at sejle tilbage mod bilen, med små pitstops under vejs. Vi nåede dog ikke ret langt, før der igen var bud efter min 4-play. Denne gang kunne jeg lande endnu en flot gedde som vejede 4,8 kilo. Denne gedde sluttede en fantastisk dag og vi kunne gøre status med 11 gedder i båden i alt og endnu et super fiskeeventyr rigere, slutter Thomas Wang.

Se mere om om Thomas’ og Ronnies fangster på www.ondfisk.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This