– Efter at have brugt en del tid på at undersøge bestanden i et mindre vand, var konklusionen, at det var værd at give søen et sats, fortæller Martin Olsen. – Vandet blev fisket hårdt for 10-15 år siden, men den seneste tid havde jeg ikke set andet end hundeluftere og motionister.

– Ugen op til, hvor satset skulle foregå, blev der fodret sparsomt hver dag. Foderet bestod af en blanding af forskellige partikler og en scopex/banan boilie fra CFC-Bait, som er under udvikling og test. Fiskeriet startede ud sløvt, og jeg skulle igennem mere end to døgn, før det første forsigtige bib kom. Og det forsigtige bip, udviklede sig hurtigt til et kontant dropback!

– Fisken, der havde taget mine to 18 mm scopex/banan boilies, tordnede direkte imod mig, og jeg havde derfor først fast fisk ganske få meter fra, hvor jeg stod. Men efter en herlig fight med en del tovtrækkeri frem og tilbage, kunne jeg forsigtigt kane nettet ind under den skønneste spejler jeg til dags dato har fået – og så tilmed i sin flotteste efterårsdragt. Vægten strøg ned på hele 16,3 kilo. Hvilken fisk at få på første forsøg med en helt ny boilievariant. Den tester jeg gerne igen.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This