– Jeg var på årets første sudertur natten mellem fredag og lørdag på trods af en virkelig dårlig vejrudsigt med regn og rusk, fortæller Jess Andersen. – Heldigvis skulle tidspunktet vise sig at være det helt rigtige, men jeg havde dog lidt startvanskeligheder med blandt andet en krog, der blev rettet ud på et hug.

– Min fiskemakker, som var ankommet dagen før, havde fanget sin første suder, da jeg ankom til pladsen. Han fik herefter to mere, hvor han slog sin PR med en fisk på 3410 gram, mens jeg lige skulle i gang. Men så klokken cirka 3:40 kunne jeg lande min første suder på turen. Det var en ny PR på 3780 gram og 60,5 cm – en rigtig fin fisk. Jeg sagde til min makker, at den blev sgu´ svær at slå igen. Men så klokken cirka 6:20 kom den anden fisk, som var en ny PR på hele 3920 gram og 58,5 cm. Det var helt vildt med tre suder i den kaliber på samme tur, slutter han. Fiskene blev taget på bundfiskeri med methodfeeder og 8 mm Dumbell pop-ups monteret med et baitband som krogagn.

Hvis du selv har lyst til at prøve kræfter med suderfiskeriet, så tjek denne video på Fisk & Fris Youtube, hvor du kan abonnere gratis.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This