Allan Nielsen fik denne rigtig fine suder på 3,0 kilo i sin kollegas mose på Fyn. Fisken leverede en forrygende fight på take-apart stangen.

9.7.2011 – ALLAN NIELSEN fra Aarup på Fyn nåede at få sig en rigtig god suder lige inden gydningen. Normalt plejer Allan at gå over til natfiskeriet efter havørred på kysten og i åen at trække mere ved denne tid, men da han fik budet om at fiske i sin kollegas lille private mose søndag den 19. juni kunne han ikke sige nej.

– Jeg kom afsted klokken 4.15 og fik stillet medegrejet op endnu engang og pakket take-apart stangen ud i 11 meters længde med 2,1 millimeter hollow elastik og et lille 2 grams flåd, fortæller Allan. – Som det er sket et par gange før i år var det en rimelig sløv opstart den første time til halvanden, men så kom der heldigvis en del fødesøgende sudere ind og viste sig i fodret. Jeg kunne dog ikke få dem til at hugge. Klokken skulle blive tæt på 7.30 da flådet endelig gik under som et traditionelt suderhug. Fisken viste sig at være en rigtig fin suder på 3,0 kilo og 55 centimeter og leverede en rigtig god og underholdende fight på take-apart stangen. Resten af turen gav desværre ikke andet end småskaller, slutter Allan.

Besøg også Allan Nielsens egen hjemmeside på www.allans-medeside.dk.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This