suder– Et par kammerater og jeg var taget af sted til Poppelsøen i Ballerup, for at se om vi ikke kunne fange en af deres nyudsatte store stør, fortæller Jeppe Haun Christiansen fra Malling.

– Da en af mine kammerater og jeg er ivrige karpefiskere og før har fanget karper i poppelsøen, kunne vi ikke lade være med at smide et par stænger ud efter en kapre. Der skulle dog alligevel gå 8 timer, før bidemelderen gav nogle små konstante bip af sig.


Da jeg løftede stangen, gav suderen desværre ikke rigtig nogen fight af sig, men steg bare med op til overfladen.

Den målte 62 cm og vejede 4 kg, og jeg har siden hen fundet ud af at denne suder åbenbart er en kendt fisk, der er blevet sendt ind til fisk & fri to gange før. Og at jeg denne gang har fanget den i en større størrelse end hidtil.

Fangsten overraskede os alle, og der skulle da heller ikke gå længe efter den anden stang var blevet lagt på det samme spot, til den endnu engang løb afsted med en suder. Dog ikke lige så stor men stadigvæk pæn, slutter Jeppe.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This