– Jeg havde hørt rygter om en sø med nogle ret store aborrer, så det skulle selvfølgelig  prøves, fortæller Mads Davidsen. – Min kammerat Nikolaj Lolholm tog med på turen, og vi var ved vandet klokken 17. Vi fangede ret hurtigt en håndfuld små aborrer, men så døde fiskeriet stort set helt, og vi fik fisket en del af søen af, Undervejs forsøgte vi både med Savage Gear Tail Spin og dropshot plus lidt forskellige andre gummidyr, men nej der skete intet.

– Vi var efterhånden ved og give op, og det også var ved og være sent på dagen. I et sidste forsøg skiftede jeg til min Savage Gear SG4 stang og en Gravity Twist wobler. Klokken var vel ved at være 21.30, da jeg fik et rigtig godt hug i et spinstop. Det viste sig at være et pragteksemplar af en aborre, så det var ventetiden værd. Denne aborre er nok en af de flotteste, jeg har fanget, når man tænker farver og mønster. Men ikke nok med, at den var flot. Fisken var helt klart også den stærkeste aborre, jeg nogensinde har mødt. Faktisk var Nikolaj overbevist, at det var en god gedde, jeg havde på, men nej – der blev han snydt. Alt i alt en god aften med et par håndfulde aborret og en lille håndfuld gedder.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This