– Lørdag den 30. juli var Alma, min treårige datter og hendes kusine med på deres første karpefisketur med overnatning i telt, skriver Morten Bak til Fisk & Fri. – Jeg havde valgt det lokale konsortie som vores fiskevand. Konsortiet er generelt et svært vand, og søen havde faktisk fisket dårligt den seneste tid, så forventningerne om fangst var ikke høje, men det var i stedet ditto til hyggen.

– Skæbnen ville det dog anderledes. Næsten morgen, som var indhyllet i mild sommerregn, blev DR’s Rosa fra Rouladegade pludselig afbrudt af en højlydt klagesang fra Delkim bidmelderen. Jeg kunne, til pigernes store forundrelse og skepsis, løfte stangen til kontakt til fast fisk. Efter en relativt kort og udramatisk fight, kunne pigerne skubbe nettet under en stor smuk skælkarpe.

 

 

– Begejstringen var stor, og blev ikke mindre stor af, at pigerne havde været med til at vælge agn, ligge taklerne ud og fodre op. Kort tid efter trak jeg stængerne, da der var en ny trampolin derhjemme, som trak noget så gevaldigt i os ‘alle’ tre. Fisken vejede i øvrigt flotte 13,8 kilo, og blev fanget på et blow back takel fisket med en snowman bestående af en CFC-Bait Spicy Peach Hard Hooker, toppet med halv Spicy Peach Pop-up. Foderet, som pigerne havde spredt på fordringen, bestod af et partikel mix og rehydrede Spicy Peach freezer boilies.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This