Martin Damgård kan bare det der med at få de fynske havørreder til at hugge. – Her den anden dag begav jeg mig afsted mod et lille spot på Sydfyn, som jeg havde udtænkt mig ved middagstid, fortæller han. – Da jeg ankom stod der dog allerede to mand.

– Nå men hva´ gør jeg så? Heldigvis kom jeg i tanke om et andet lille spot ikke så langt derfra, som jeg ikke havde fisket i årevis, og det viste sig at være et helt godt andetvalg. Jeg startede mit fiskeri med en SG Sandeel på 19 gram i orange og affiskede det knædybe vand foran mig. Og med en god vestenhyler på +10 ms gik der ikke mange kast, før wobleren landede i et område, hvor der var fisk. Det tog blot 10 omgange på hjulet og – smask – så tog en fuldfed overspringer på 2,5 kilo “ålen”.

– Den næste time gik med en god stime blankfisk, der jagtede sandeelen intenst på det lave vand. Jeg endte med at tage to fisk med hjem – en på 58 cm og 2,5 kg samt en mindre blank på 48 centimeter. Begge fisk var proppet med rejer, slutter han.

Har du selv fanget en flot fisk langs kysten, i søen, ved åen eller i havet – så kontakt redaktionen på 30 70 02 36 eller jb@fiskogfri.dk

 

Hvidovres Sport

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This