Ivan med sin flotte regnbue fra Simons Put and Take. Fisken faldt for en klump Powerbait

Ivan med sin flotte regnbue fra Simons Put and Take. Fisken faldt for en klump Powerbait

Ivan Løvkvist har haft tur i den med sin Powerbait i Simons Put and Take.

I går, søndag den 23 marts, Var jeg igen en tur i Simons Put and Take, fortæller Ivan Løvkvist til Fisk & Fri.

– Jeg fiskede med bombarda og Powerbait. Jeg så en fisk i overfladen, kastede ud og begyndte at spinde ind. Jeg nåede kun et par omgange før hugget kom.

Den fik 10 sekunder til at sluge baiten før jeg gav modhug. Jeg kunne straks mærke at det var en god fisk, som kom med flere udløb. Det var en stærk fisk, men den måtte give op efter 5 minutter. En meget flot fisk kom op og vægten sagde 4,82 kilo og målebåndet 69 centimeter, slutter. Ivan.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This