Vi har netop fået en melding fra Kim Christoffersen, der har været på en tidlig morgentur i fjorden med sin fiskekammerat Casper Jensen:

– Der gik ikke længe, før jeg fik flex på klingen med en fin blankfisk på 62 centimeter, som jeg havde besluttet, at jeg for en gangs skyld ville have med hjem. – Efter en god fight kom havørreden i nettet, men da jeg fik den så tidligt, at solen var ikke stået op endnu, besluttede jeg mig for at genudsætte den alligevel.

– Der gik ikke fem minutter, før det var Caspers tur, men den røg af ret hurtigt, fortsætter han. – Jeg havde også en del kontakter i det ekstremt lave vand uden at få fast fisk. Jeg prøvede mig frem med en række forskellige agn og endte med mit hvide Seeker blink: Boom, så var der flex igen, og efter en god fight, kunne jeg lande en flot ørred på 64 centimeter, som jeg tog med hjem. Men ak – da jeg skulle tage fisken op for at fotgrafere, fik jeg en fibersprængning i mit ben, så nu var jeg tvunget til at tage hjem. Fibersprængningen gør desværre, at jeg ikke kan komme ud at fiske de næste par dage, men jeg håber snart, at jeg er klar igen, slutter Kim.

Husk at sende os en rapport fra din fisketur derude i foråret! Skriv til jb@fiskogfri.dk eller sms på telefon 30 70 02 36.

 

Forshaga Akademin

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This