Den sidste stør blev hevet i land ved årets finale i Sturgeon Cup 2017 i starten af oktober, og der var masser af kæmpefisk i en flot konkurrence.

Finalisterne var sat i stævne ved Blue Rock i Vester Skerninge på Fyn, og der var højt humør fra kl. 6 om morgenen, hvor der var samling. To timer senere blev finalen blæst i gang, og den første stør blev hevet i land efter en halv time og vejede knap 20 kilo.

Det tændte åbenbart de andre deltagere, og der blev fisket på livet løs, indtil en Beluga på 24, 4 kg. kunne registreres som dagens hidtil største fangst.

Næsten 50 kilo stør på krogen

Aftenens fiskeri krævede en del kræfter, da en kæmpe stør på 49, 6 kg. kom på krogen, hvilket selvfølgelig placerede en glad og stolt Jesper Jacobsen på en solid førsteplads.

Tre gange nåede man op over fornemme 30 kilo i konkurrencen, og med 10 minutter igen kom dagens næststørste stør i land med hele 33,15 kg.

Efter 30 intense timers fiskeri var det hele slut søndag kl. 11, og her er den endelige stilling:

 1. Plads. Jesper Jacobsen, Beluga 49,6 kg.
  Præmie: Trofæ, Trakker Armo V3 med overwrap og Levelite bedchair fra Huntershouse, fiskerejse til La Motta Seen, 6 måneders abonnement til Fisk og Fri, samt 5 kg Bait fra Vitalbaits.
 2. Plads. Thomas Freese, Beluga 33,15 kg.
  Præmie: 3 stk. Fox Warrior S stænger og et Fox Mr+ bidmeldersæt fra Sportdres, en Trakker transformer stol fra Huntershouse og 3 kg Bait fra Vitalbaits.
 3. Plads. Morten Arndt, hvid stør 31,5 kg.
  Præmie: En Blackcat pellet stang og et Radical Big Pit hjul med flet line fra Zepco Europe, en Trakker transformer stol fra Huntershouse og 3 kg Baits fra Vitalbaits.

I alt blev der fanget 783,35 kg med et gennemsnit på 19,10 kg i finalen. Under hele Sturgeon Cup 2017 blev der fanget næsten to ton stør, helt nøjagtigt 1.907,35 kg.

 

  Modtag fiskepost med nye artikler

  Nu er du tilmeldt.

  Share This