Henning Trier har lagt sig i selen og kan, lige op til afslutningen på Fisk & Fri og Atlantik Diana Fishing Tours StrømvandsCup, lægge sig i spidsen med denne flotte havørred fra en sjællandsk å!

Jeg havde fanget nogen store fisk på kysten den sidste tid og hørt de første rygter om, at der nu var ved at være fisk i åerne. Ofte har det krævet rigtigt mange ture og i den grad testet min tålmodighed før jeg har været heldig, at fange en af de svære opgangsfisk i de vande jeg fisker.
Men allerede 5. gang jeg prøvede var der fast fisk. Fisken huggede da det var næsten mørkt i et af de gode sving, der ofte holder fisk. Jeg kunne med det samme mærke, at det var en god fisk.
Fisken gik tungt og dybt og det ruskede alvorligt i stangen. Efter ca 10 minutter hvor jeg havde gået lidt frem og tilbage med den langs åen kunne jeg nette fisken. Fantastisk fisk.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This