– Efter en god køretur, og en gåtur gennem krat og brændenælder, var jeg fremme ved den lille å, hvor jeg weekenden før havde set en rigtigt god fisk.

Sådan starter Henning Trier sin rapport til Fisk & Fri, og “Atlantik Diana Fishing Tours” StrømvandsCup. Rapporten får du i sin fulde længde her:

Jeg havde en god ide om hvor fisken var så jeg kravlede langs åen på alle fire, og masede mig frem mellem siv og græs. Efter 10 minutter så jeg en forkert bølge i vandet ca. 10 m længere fremme.

Jeg sad helt stille og kiggede i fem minutter, og igen var den forkert bølge i vandet. Jeg krøb lidt længere frem, og kunne lige ane en stor skygge i læ af nogen grene og siv. Jeg kastede et godt stykke forbi fisken og styrede spinneren med min fem fods stang forbi fisken.

Hugget var voldsomt og kom som en eksplosion. Jeg styrede absolut ingenting med mit lette grej og kunne se at det var en meget fin fisk og formentlig den jeg så ugen før. Fisken drønede nedstrøms som et tog, og jeg fulgte bare efter, men med et vedholdende pres kunne jeg efter nogen minutter styre den ind på noget lavt vand, hvor jeg i første hug fik den nettet uden det store drama.

Efter nogen hurtige fotos hvor jeg mellem billederne havde fisken i vandet blev den forsigtigt genudsat og jeg sad og kiggede på den i 20 minutter og sikrede mig den var på rette køl. Hvilken fisk. Sidste gang jeg fangede en bækørred i denne kaliber er for 10 år siden så glæden er stor.

Fisken var hele 68 cm lang, og giver dermed gode 122,4 point til cuppen!

Læs mere om cuppen, og se den samlede stilling HER

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This