– 14 dage var gået, siden jeg sidst havde været ude med stangen, så fredag skulle slagets slås ved kysten, skriver Kasper Beck til Fisk & Fri. – . Jeg havde siddet de – par dage og studeret FCOO, for at finde de perfekte forhold til fredagens fisketur. Vind, gang i vandet og så et strømskifte, det var hvad jeg kiggede efter og fandt denne aften. 

– Allerede klokken 17 stod jeg klar sammen med min fiskemakker ved vandet, og det gav da også hurtigt nogle flotte fisk mellem 47 og 55 cm, som i den grad havde svært ved at holde sig for tobis efterligningen Skinz fra 60 lures. Det var sjovt, og gav nogle sjove timer. Hen under aftenen lagde vinden sig en del, og vandet blev mere roligt. Vi kunne se aktive fisk i overfladen, som nu også var kommet helt tæt på os. Derfor blev der hurtigt skiftet til en Stikpille i 12 gram i tobisfarver, som med et let kast blev sendt mod det sted en pæn hvirvel havde vist sig. 

– Blinket nåede kun lige at ramme vandet, før et kæmpe V rejste sig fra et mindre tangområde et par meter fra blinket. Og før jeg vidste af det, flexer min stang og linen blev trukket af hjulet. En rigtig flot fisk havde taget blinket, så nu var det med at holde tungen lige i munden! 

– Det hele lykkedes, og jublen brød ud, da den store fisk endelig var kommet i nettet. Havørreden var 73 cm lang, vejede og 5,1 kg og var forøvrigt også min nye PR! 

 

Tohatsu

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This