Her sidder Steen V. Knudsen med gedden på 9,0 kilo og 105 centimeter.14-1-12 – STEEN V. KNUDSEN kan andet end at sælge det fiskegrej han til daglig håndterer – han kan også bruge det i praksis. Han har vist det før, b.la. i vores artikel, Fisketuren der gjorde en forskel, fra Fisk & Fri, nr. 6, 2011, hvor han var meget ferm til at håndtere grejerne. Og nu har han så gjort vandene usikre igen. I hvert tilfælde hvis man er gedde.

De 8. januar var han sammen med makkeren Alf på geddesats fra småbåd. Vejret var lidt køligt med nordlig vind, men hellere lidt kulde end storm og regn, som Steen udtrykker det.

– Vi var ikke for fortrøstningsfulde for vandet var godt plumret af udvaskninger fra de omkringliggende marker, men når nu agnfiskene var fanget, kunne de jo lige så godt blive brugt til noget fornuftigt. Efter blot små 20 minutter havde vi et dobbelthug af to mindre gedder, hvoraf kun den ene nåede i båden, fortæller Steen og fortsætter.

– En lille halv time senere blev min skalle brutalt inhaleret og efter en god fight, kunne vi lande en fin, men lidt slank gedde på 105 centimeter og ni kilo rent. Efter denne fisk valgte vi at flytte plads, hvilket ret hurtigt gav bonus. Igen var det mig der var den heldige og kunne efter en hård fight med en stridslysten madam grum, lade trofæet hvile i mine hænder til forevigelse, beretter en begejstret storfanger.

– Endnu en lidt slank fisk, men 111 centimeter og 9,5 kilo er vel også ok. Fiskene blev naturligvis genudsat til fornøjelse for andre og til gavn for vandmiljøet, slutter Steen V. Knudsen fra Pure Fishing.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This