Her er det Gordon P. Henriksen der er i gang med at fighte en af de Københavnske søers gedder.

28.5.2012 – SIDEN FISK & FRI FOR FØRSTE GANG skrev om den nye fisketrend, streetfishing, har vi været ellevilde med konceptet, og derfor har vi netop startet en streetfishing foto konkurrence. Den går i al sin enkelthed ud på at du skal sende os dit bedste Streetfishing foto og så har du chancen for at vidne en kæmpestor og fed Streetfishing grejpakke fra Pezon & Michel og Gunki.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at maile dit streetfishing billede sammen med lidt tekst til Gordon P. Henriksen på gph@fiskogfri.com. Vi fremviser billederne på fiskogfri.dk og i bladet og når sommeren er omme kårer vi en vinder. Præmien består af af Gunki Yama trigger stang XXH 198-2, Gunki hi casting reel, Aluminiums tang, Pezon Michel kasket samt en streetfishing taske. Vinderen tager hele pakken, og du kan indsende lige så mange billeder du vil.

Der må meget gerne være fisk på billederne, men konkurrencen handler altså ikke bare om at fremvise en stor fisk – vi vil se den fede streetstemning i billederne, og det er det vi vurderer højst når vi skal vælge en vinder. Så se at kom ud i din lokale bysø, havn eller kanal. Bring it on!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This