Her ses de fem vindere i anden runde. (fra venstre mod højre – første til femtepladsen). Thomas Smed Larsen, Henrik Lützen, Jesper Frederiksen, Lasse Schøler og Michael Starbæk.

4.9.2012 – DET VAR EN STOR FLOK tændte Streetfiskere der mødte op søndag den 2. september ved Remstrup Å i Downtown Silkeborg. Det var tid til anden runde af Gunki Streetfishing Tournament og der skulle findes fem nye vindere som skulle videre til den store Skandinaviske Streetfishing finale i Malmø i oktober.

Det er dejligt at se en frisk vinkel på fiskeriet i de populære medier og vi håber dette kan være med til at inspirere og skabe flere lystfiskere derude.Der blev gået til den, men fiskene viste sig fra deres allersværeste side. Der blev fanget en enkel gedde uden for konkurrencen, men ellers var det dem der kunne skrabe flest af de små aborrer til sig, der vandt konkurrencen. De fem vindere blev i følgende række: Thomas Smed Larsen, Henrik Lützen, Jesper Frederiksen, Lasse Schøler og Michael Starbæk. Der var således grejpræmier fra Gunki og pokaler til de tre første, og alle fem fik en brobillet til Øresundsbroen, så de kan komme gratis frem og tilbage over broen til finalen i Malmø. Tillykke til vinderne herfra.

Trods de noget ringe fangster har medierne igen vist stor interesse for begrebet Streetfishing og således er Fisk & Fris Gordon P. Henriksen samt Grejbiksens Anders Knappe blevet interviewet til P4.

Gordon samt en af deltagerne i konkurrencen, Rasmus Wølck, medvirkede også i et lille indslag på TV2 nyhederne, Østjylland.

Du kan se TV2 indslaget her eller høre P4 indslaget her.

Konkurrencen blev arrangeret af Fisk & Fri, Grejbiksen og Gunki.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This